Havndal Udbyneder IF

Håndbold


Beretning Håndbold afdelingen 

 

2020 startede godt ud med en masse håndbold. Der var godt gang i alle vores hold.

Vores ungdoms og senior hold spillede kampe næsten hver weekend.

U9 mix hold er ikke tilmeldt i en turnering men træner en masse håndbold med Winni i hallen, som også henter dem i SFO´en.

U11 drenge spiller stadig i en d-række.

U15 pigehold spiller i en c-række, der er stadig samarbejde med B65/fjorden IF dette ophøre dog efter forårssæsonen. Til efterårssæsonen fik vi samlet nok spillere til at vi selv kunne stille hold der er ca 12-13 spillere hvor der i foråret kun var 2.

Senior damerne spillede forårssæsonen i serie 2, men rykkede ned i serie 3.

Senior herrerne spillede i forårssæsonen i serie 3, men rykkede ned i serie 4. 

I marts blev vi ligesom resten af H.U.I. lukket ned grundet corona. Alle vores hold blev afbrudt i deres turneringer, og det blev afgjort som stillingen var da der blev lukket ned. 

september startede vi igen håndbold op og alle var klar til at skulle ud og spille håndbold både træning og kamp. Da vi var startet op igen, fik u13 drengene lov til at spille et stævne og damerne kom ud og spille en kamp før corona igen lukkede foreningen ned. 

Vi havde fået planlagt håndbold skole i efterårsferien, dagen efter vi havde sendt tilmeldings blanketter ud på de sociale medier, måtte vi trække tilmeldingen tilbage grundet forsamlings forbud på 10 personer. Vi måtte derfor afslutte det inden vi overhovedet var kommet i gang. 

Corona har været en kæmpe udfordring i håndboldafdelingen ligesom den har været i alle de andre afdelinger i H.U.I. derfor vil jeg gerne på håndboldafdelingens vegne sig et kampe TAK til alle spillere, forældre, trænere og ledere for at støtte os i de beslutninger vi har tager i udvalget og i hovedbestyrelsen. Og også en kæmpe tak til spillere og forældre der har betalt kontingent så vi kunne få det til at løbe rundt. 

Her til slut vi jeg gerne sige tak til Havndal hallen, Havndal hallen cafeteria, haldirektør Michael Madsen, støtteforeningen, sponsorer, trænere, ledereforældre og spillere. 

Uden alle jer var det ikke muligt og holde gang i håndboldafdelingen.

 

Nicolai Haarup, Formand for Håndbold