Havndal Udbyneder IF

Fodbold


Fodboldafdelingens beretning 2020

 

2020 må siges at have været et specielt år! Vi startede ellers godt ud med Overgaard Cup i Havndal hallen med mange hold, både fredag, lørdag og søndag i februar måned. Dette foregik under ledelse af Hans Sørensen, Peter Schulz og Tonni. Mange frivillige havde sagt ja til at give en hånd med både som dommere og tidtagere ved dommerbordet. Der skal lyde en stor tak til jer allesammen for jeres kæmpe arbejde og ikke mindst en stor tak til de sponsorer som sponserede præmier, frugt og vand til holdene undervejs. Uden jer havde der ikke været Overgaard Cup. 

 

Vi nåede også at starte op med senior fodbolden, men som bekendt, blev alting lukket ned den 11/3 2020. Da vi endelig fik lov at starte op igen, gjorde alle en stor indsats for at opfylde og overholde alle de restriktioner vi skulle. Tak for det! 

 

OIF senior:

Vi har fået 2 rigtige gode hold op at køre her i 2020 Brian Sommer og Anders Boje har været nogle gode trænere i vores første år som OIF.

Vi har været repræsenteret i Serie 4 og Serie 6 i 2020.

Vores Serie 6 hold rykkede op og skal spille Serie 5 fra foråret 2021, Serie 4 var meget tæt på også at rykke op.

Vores serie 6 hold har været ledet af Henrik Christiansen og Jes Mågård.

Vi har trænet i Gjerlev i efteråret 2020 og Serie 4 har spillet deres kampe i Dalbyover, serie 6 har spillet i Havndal. I 2021 skal vi træne i Havndal i foråret og i efteråret skal førsteholdet spille deres kampe i Havndal, det ser vi frem til. Vi skal have Thomas Post og Lasse Sørensen til vores serie 4 hold og Henrik Christiansen og Jes Mågård skal lede serie 5 holdet her i 2021.

 

Vores Old Boys hold spillede en god efterårs sæson under ledelse af Steen Schulz og Michael Madsen. Tak for jeres indsats med Old Boys, også selvom vi måtte aflyse det årlige ålegilde til sidst, grundet nye restriktioner. 

 

2020 har været et sløjt år for Havndal Stadion i forhold til 2019, men vi er ikke den eneste afdeling i HUI, eller den eneste forening som har lidt under Covid-19’s restriktioner. Det har alle, men med tanke på alt det som skete, eller ikke skete i 2020, kunne intet af det have været muligt uden den store opbakning fra frivillige, trænere, ledere, spillere og andre som har andel i HUI fordbold. Der skal lyde en stor tak fra mig, for jeres indsats og gåpåmod i året der er gået. Tak til sponsorer, der trods et hårdt år, stadig har stået bag os i 2020! 

 

En dybfølt tak skal især lyde til fodboldudvalget, Peter Schulz, Hans Sørensen og Steen Schulz for at træde til og løfte opgaven, da mine evner og kræfter slap op i september 2020. Jeg har efterhånden været frivillig træner/leder i HUI i mange år og siddet i HUI’s hovedbestyrelse i en del år, både som håndboldformand, næstformand og fodboldformand, men min tid er nu kommet til at give stafetten videre. Jeg vil gerne sige hele HUI tak for samarbejdet, det har været en god og lærerig tid. Tak til HUI’s hovedbestyrelse for samarbejdet samt mange gode diskussioner om stort og småt. Jeg ved at jeg ikke altid er nem at arbejde sammen med og har mine meningers mod, men tak for tilliden igennem alle årene. Hvem ved om jeg stiller op igen, engang?!

 

På fodboldafdelingens vegne

Fodboldformand Camilla Hjortshøj Madsen